Nieuwe cliënten 

i-Simpel is een boekhoudpakket waarbij de ondernemer zelf de facturen en betalingen invoert en de boekhouder online toezicht houdt. i-Simpel Boekhouden kost de ondernemer € 5 per maand. Elke nieuwe gebruiker heeft een boekhouder nodig die met i-Simpel werkt.

 

i-Simpel Adviseur

    _____________________

U kunt kiezen voor een aansluiting met vijf of tien nieuwe cliënten. U krijgt de uitgebreide versie van i-Simpel met een toolbox met controles voor het online toezicht, en het maken van de jaarrekening. U krijgt ook een eigen pagina op de website van i-Simpel. En op de website van i-Simpel komt een link naar uw website In al uw uitingen mag u vermelden dat u i-Simpel Adviseur bent. 

 

Hoe u nieuwe cliënten krijgt

    _____________________

Hoe u vijf of tien nieuwe cliënten krijgt? Ondernemers kiezen een boekhouder en u ontvangt een verzoek tot kennismaking met informatie over het bedrijf. U nodigt de ondernemer uit en legt de afspraken vast. >>

 

Controle tools

    _____________________

 Van groot belang bij het controleren van een boekhouding zijn de tools waarmee u snel de basis controles uitvoert. Met de toolbox kunt u tien verschillende controles uitvoeren.  >>

 

Garantie

    _____________________

Omdat elke nieuwe gebruiker van i-Simpel verplicht is om een i-Simpel Adviseur als boekhouder te nemen kunnen wij garanderen dat elke adviseur er het eerste jaar tien nieuwe cliënten bij krijgt. Mocht dat onverhoopt niet lukken dan wordt uw aansluiting net zo lang gratis verlengd tot u wel tien nieuwe cliënten er bij heeft gekregen.

 

 

Ja, wij worden i-Simpel Adviseur

    _________________________________

- Wij krijgen de uitgebreide boekhouders versie van i-Simpel.

- Wij krijgen een eigen profielpagina op de homepage van i-Simpel.

- Wij krijgen een link naar onze eigen website op de homepage van i-Simpel.

- Wij krijgen het eerste jaar tien nieuwe cliënten van i-Simpel.

- Wij kiezen voor 5 nieuwe cliënten voor € 349 of tien nieuwe cliënten voor € 499 ex btw per jaar.

- Wij kunnen de overeenkomst opzeggen tot de laatste dag van het jaar.

 

Met vijf nieuwe cliënten voor € 349,00

Met tien nieuwe cliënten voor € 499,00